BUSCADOR DE CURSOS            Introduzca una palabra clave
Inglés Hotels y Catering

 

Incluye:
manual
Modalidad: Manual Duración: 77 horas

Objetivos:

Conocer el vocabulario necesario para poder desenvolverse en las distintas estancias. Desarrollar las habilidades comunicativas necesarias en el mundo de la hostelería y aumentar sus conocimientos sobre el mismo.

Contenidos:

BOOK I

 

Meet our staff

 

Welcome!

 

Hotel amenities

 

Family- friendly lodging

 

Valet Service

 

The guest room

 

Checking in

 

Meet the restaurant staff

 

Taking a reservation

 

Breakfast service

 

At the bar

 

Meet the kitchen staff

 

Utensils

 

Food service equipment

 

Food preparation

 

Glossary

 

 

 

 

BOOK II

 

Making a room reservation

 

Loyalty programs

 

Confirming a reservation

 

Housekeeping

 

Concierge

 

Airport Transfers

 

Evacuation

 

Checking out

 

Greeting and seating guests

 

Explaining the menu

 

Taking an order

 

Room service

 

Banquets

 

Food storage

 

Ordering food supplies

 

Glossary

 

BOOK III

 

Special functions

 

Business travellers

 

Responding to requests

 

Reservation problems

 

Broken!

 

Responding to complaints

 

Hotel safety

 

Money matters

 

Making suggestions

 

Problems in the dining room

 

How will you pay?

 

Working together

 

Kitchen safety and sanitation

 

Writing a résumé

 

Job interviews

 

Glossary

 

 

  • Contenidos del CD:

 

  • CD con audiciones que refuerzan el aprendizaje de los contenidos.

 

  • Contenido del material:

 

  • Libro del alumno.
  • Libro del profesor.
  • CD con audiciones que refuerzan el aprendizaje de los contenidos.